tirsdag den 7. maj 2013

Magiske Garner

I dag har jeg været til strikke-event på mit lokale bibliotek. Meget spændende. Vi havde besøg af Paulette Adam fra magiske garner. Hun sælger garn og strikke-kits fra sit firma, ting, der er designet af flere forskellige designere.
Det spændende ved netop hendes ting er, at gartnerne er meget specielle. De er tynde, og mange af dem er spundet på nogle specielle måder, så de faktisk gør magiske ting, når de bliver våde. Materialerne er uld, silke og hør og meget lækre.
Men de er tynde, så min tålmodighed kom på flere prøver.
A pro pos prøver: jeg fik strikket et par prøver, som jeg viser her.
Den første var et forsøg på at strikke med en blanding af en uldgarn og en overspundet garntype, der ved vask bliver crepet.Det andet blev en prøve på en særlig teknik med lange masker, teknikken er brugt på dette tørklæde.


Jo, det var en oplevelse, og jeg måtte da også lige have et kit med hjem. Tror nok, mønsteret er alt for svært for mig, men så må jeg se, om jeg enten kan få hjælp af strikkeklubben eller lokke min mor til at strikke den her vildt skønne top!

2 kommentarer:

  1. Det lyder rigtigt spändende. Topper er virkelig läkker.

    SvarSlet
  2. Det var sjovt at prøve, men garnerne er meget tynde, så jeg tror ikke, jeg har tålmodighed til at arbejde med dem. Men man kan lave de flotteste ting af dem, du skulle tjekke hjemmesiden ud!

    SvarSlet