søndag den 6. oktober 2013

Hæklet håndklæde - med museskade

Jeg blev så inspireret af dette hæklede håndklæde, at jeg måtte prøve at lave et selv. Bare ærgerligt, at jeg døjer vældig meget med  en museskade, som gør, at jeg har meget svært ved at hækle uden at få ondt, mere ondt, i skulder, arm og fingre. Det er meget, som i MEGET, ubehageligt og smertefuldt, og selvfølgelig skal jeg først og fremmest lægge mine arbejdsvaner om mht, at arbejde ved computeren, men hækling gør det altså ikke bedre.
Jeg har derfor udviklet en anden teknik, inspireret af den måde, englænderne strikker på, hvor de arbejder mere med den venstre hånd (jeg er højdehåndet, skal det lige siges, og det er min højre arm/hånd/fingre, der er skadet).
Jeg har forsøgt at optage det, det ser underligt ud, og det går meget langsommere, men det fungerer faktisk (klik på billedet):


 

5 kommentarer:

 1. Jeg har også en musearm, som ind imellem brokker sig gevaldigt, men jeg går til akupunktur, og det hjælper mig. Da jeg så billedet her, tænkte jeg den hæklemåde da så meget normalt ud. Hovedsagen er jo det virker, og at man kan foretage sig noget.

  SvarSlet
 2. Jeg har forsøgt mig med akupunktur, syntes ikke det hjalp så meget, mens massage og specielle øvelser hjælper en del. Men det kommer hele tiden igen, fordi jeg er nødt til at arbejde ved computeren mange timer hver dag. Jo, hæklingen ser som end meget normal ud, men jeg plejer at bruge højre hånd og flytte nålen rundt om garnet, så at sige, mens jeg altså nu bruger venstre hånd til at flytte garnet rundt om nålen med...

  SvarSlet
 3. Det er det samme her, og samtidig har jeg ikke tal på de vinflasker jeg har trukket op, og skænket samt alt det andet, hvor det er de samme muskler der belastes. Jeg er blevet bedre til at lytte efter kroppens signaler.
  Jeg hækler heller ikke som videoen, havde faktisk ikke set det før, men selve billedet her så jo helt normalt ud. Det var det jeg mente :-) det tager også egstremt lang tid at bruge venstre hånd til museklik, men det har været nødvendigt af og til for mig. Det er heldigvis længe siden jeg har haft så ondt.

  SvarSlet
 4. Du skal nok få mera fart på når du har vännet dig til det.

  SvarSlet
 5. Jeg h åber først og fremmest, min arm snart bliver bedre. En uges pause er ikke nok, kan jeg mærke!

  SvarSlet