Dansk mad og hjemmelavede flødeboller til dessert.
Lækre, men det var godt nok tidskrævende. De er ikke til titlen som Mesterbager i Den Store Bagedyst, men smagen var fin nok!
Opskriften er fundet her: http://www.odense-marcipan.dk/opskrifter/floedeboller/hjemmelavede-floedeboller.aspx. Jeg vil anbefale, at I pisker æggehviderne helt stive før I langsomt hælder den varme sukkerlage ned til æggehviderne, mens der piskes. Og piskes, og piskes. I 10 minutter. Men så har man også en god, stiv masse.
Jeg lod dem stå nogle timer, så,overfladen blev lidt mere fast, før jeg penslede dem med chokolade. Det blev det måske nok lidt lettere af, men det var svært.
Alt i alt er jeg nu godt nok tilfreds.
Hvor er du altså dugtig...!
SvarSlet...fra Berit....
SvarSletOg forresten hvordan blev nederdelen?
den blev ok! Har jeg ikke lagt billeder op?
SvarSlet