mandag den 2. september 2013

Drivhusmad

...er der vist ikke noget, der hedder, men det burde der da være! Jeg har pt. så mange auberginer, og det er godt nok ikke let at finde på nye opskrifter med dem.

Men så fandt jeg den her: opskrift på auberginekaviar fra Brd. Price. Ved ikke rigtigt, om jeg syntes, det var lækkert, men det var i hvert fald nyt.
Auberginerne skulle bages med hvidløg og rosmarin, og dernæst moses med citronsaft.Helt traditionelt var til gengæld en lækker ratatouille, dejlig fornemmelse med hjemmedyrkede auberginer, peberfrugt og tomater. Løgene var købte.


3 kommentarer:

 1. Kan jeg ikke flytte ind et par uger? Synes du hele tiden serverer fantastiskt god mad... *savler* :)

  SvarSlet
 2. Jeg har aldrig dyrket auberginer, men gule og grønne squash og grønne og orange hokkaido. Sidstnævnte er noget mere fast i kødet, men ingen af delene drukner jeg i i år, da de gror på friland, og vi ikke har ofret vand på dem, og det har vejrguderne heller ikke :-) Til gengæld drukner jeg i tomater.
  Ratatouille laver jeg og lægger i fryseren til hele vinteren.

  SvarSlet
 3. Berit: gid mine børn syntes lige så godt om det som dig! De hader grøntsagsretter.
  Pia: auberginer kræver vist drivhus. Men det er også første gang, jeg har så mange, plejer at få en tre-fire stk., det er det hele. Det gælder også for peber og snackpeber, begge dele giver som bare pokker i år. Til gengæld har tomaterne for mit vekommende ikke givet så godt, som de plejer.

  SvarSlet