42 æg, over tre kilo mel og lige så meget sukker, 7 pakker smør, 700 gr. marcipan, 500 gr. chokolade, vanillesukker, brun farin, rørsukker, bananer, tykmælk, flødeost...
Næste dag (på selve dagen) fik vil lavet diverse toppings og pynt...
Vi skulle bage til ca. 50 meget kageglade mennesker, der dog fik lov at starte med en bolle (som faren bagte)
Fortsættelse følger!
Hold da op sikke en masse der er blevet fabrikeret. Et kagebord i det format har jeg aldrig lavet, men mad til 80 personer da sønnen blev 30. Kødet, som var helstegt pattegris, stod jeg dog ikke for, men resten. Utroligt hvad man kaster sig ud i :-)
SvarSletJa, Pia, det er vildt somme tider. 80 mennesker er også noget, det må jeg sige! faktisk så kagerne ikke ud af så meget, da de blev sat på bordet...men der var rigeligt til alle og til dagene derefter! Jeg linker til alle opskrifterne i morgen.
SvarSlet