torsdag den 15. august 2013

Det store kagebord II

Efter mange kilo smør, sukker, æg, mel, marcipan osv. og mange timers kagebagning endte vores kagebord med disse dejlige kager, som gæsterne nød i fulde drag. Opskrifter på links'ene nedenfor. De fleste er fra den udsøgte kageblog Cute Carbs! Den kan stærkt anbefales!

Fra oven og ned er det på det første billede det samlede kagebord ( der var mere på køl, det var jo 30 grader netop den dag!) og på samme billede ses
Svenske chokoladebrød (fra Arla, som datteren faktisk selv bagte. De blev spist op!)
Whoopie-pies (fra Cute Carbs, de var for det første ikke nær så pæne og regelmæssige, som opskriftens var, og de smagte  helt ærligt heller ikke særlig godt! De var tørre og kedelige. De fleste blev ikke spist og ligger nu i fryseren og venter på at blive lavet til is med kagestykker!)
På næste billede er det
Gulerodskage (fra Cute Carbs, som alle gæster sagde var en af de bedste gulerodskager, de nogensinde havde smagt. Der var INTET tilbage af den!)
Rabarberkage (fra Cute Carbs, som var utrolig lækker og saftig pga. marcipanen!)
Drømmekage (fra Cute Carbs, den blev ikke så saftig som kagen på opskriftens billede ser ud til at være, og der var også rigeligt tilbage af den. Selv bryder jeg mig slet ikke om drømmekage, forresten)
Cupcakes med lemoncurd og italiensk marengs (fra Cute Carbs, den bedste kage ever! Virkeligt bare det bedste, der fås! Kan kun sige: PRØV DEM!)
På det sidste billede ses
Michaels chokoladesvineri (fra Sif Orellanas bog Krudtugler og Kanelsnegle, men fundet på bloggen Altelier Bagehuset (kig nederst på siden). Det er en sjov kage, da den smager som den dyreste kage med masser af chokolade i, mens ingredienserne nærmest er som en klassens-time-kage. Det er en af vores favoritter her i huset!)
Banankage med chokolade (fra Cute Carbs, den var bare god)
Studenterbanankagebamse dekoreret med glasur (samme opskrift som ovenstående, bare pyntet med glasur)

Det var det hele,og uhmmm, hvor var det hele arbejdet værd!

1 kommentar: