lørdag den 1. februar 2014

Syltede kumquat...

Fik de her kumquats i den ugentlige frugtkasse, og dem er vi ikke rigtigt vilde med. Småøer valgte at sylte den ene halvdel, blot ved at koge dem i over en time med sukker. De er faktisk fremragende til karryretter, hvilket vi prøvede i går. 
Resten skulle saltsyltes. Dækkede dem, skåret i halve, med salt, smed et par stykker chili i, fyldte efter med vand. Så skal de bare stå et par måneder, har jeg læst mig til. Min ide er, at det bliver ligesom saltede citroner, men jeg aner det ikke. Og ved heller ikke, om vi kan lide det, men så er det prøvet. Og flot ser det ud!

2 kommentarer:

  1. Kumquat har jeg aldrig smagt. Jeg har set dem, men gået uden om dem, fordi jeg ikke anede hvordan man skulle spise dem :-)
    Måske jeg skulle kæbe et par stykker næste gang jeg støder på dem.

    SvarSlet
  2. Det ved jeg ikke rigtigt, om jeg vi anbefale! SYnes i hvert fald ikke selv, de er særlig gode. Heller ikke syltede;.)
    Men selvfølgelig, megt sjovt at prøve en enkelt gang måske?
    Bettina

    SvarSlet