søndag den 17. marts 2013

I gang med noget nyt

Jeg har ellers en fast aftale med mig selv om, at jeg KUN må være i gang med et projekt ad gangen! (Bortset fra alle de gamle ting, der ligger i kurven, og har ligget trygt og godt der i årevis- men det er en anden sag) Men i dag skulle jeg til stævne med min datter, og så var mit nederdelsprojekt bare for stort at slæbe rundt på. Så princippet måtte brydes, bare lige denne ene gang (jeg er også rigtig træt af at hækle på den nederdel. Rækkerne føles længere og længere, men faktisk mangler jeg kun 15 cm, max). Derfor nu foreløbig én grydelap lavet i den tykke bommuldsgarn, hæklet i almindelige fastmasker:

2 kommentarer:

  1. Ser ju fint ut :) Hvordan skal du afslutte? Vad med en kant der er lidt extra, - inge gränser for hvad man hitta på. Du har måske selv en plan, - jeg skal ikke stikke min näse i.....

    Äv hvor er det svärt at skrive på dansk. Men så har jeg også boet i Sverige siden 1987, - otroligt....

    SvarSlet
  2. Tak for din kommentar! Jeg har tænkt at afslutte med en alm. fastmaskekant i en anden farve. Jeg kan sagtens forstå svensk, så det er helt OK! Det er også lang tid siden, du hat boet i DK så, hold da op.

    SvarSlet