lørdag den 22. juni 2013

Pulled pork

Så skal det altså prøves: pulled pork. Foreløbig har jeg lagt nakkestegen på 2,5 kg. i saltlage til sent i aften. Derefter skal der gnides rub på, og så starter selve processen i morgen.
Det bliver spændende at smage i morgen aften.

Egentlig skulle den her blog kun handle om håndarbejde, men det bliver til så lidt, at jeg nu tillader mig at lægge lige andet på. Og det her er så sjovt at prøve, at jeg lige vil dele det.

6 kommentarer:

 1. Jeg så din blog på blogkvinder 40+ :-) . Din blog lyder lige så blandet som min egen. Jeg skriver "bare" om mit liv.
  Et hæklet tæppe af stofrester lavede jeg i min grønne ungdom. Her i vinters lavede jeg en kurv til mit håndarbejde.

  SvarSlet
 2. Hej Pia
  Synes du, det er/let at hækle med stof? Jeg synes det er grænsende til opgivelse svært! Eller beSVÆRligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er/kan være tungt arbejde, men med bløde strækstoffer går det fint. Nylonstrømper, polyester og den slags er bedst at bruge, synes jeg.

   Slet
 3. Tak for dine kommentarer Pia. Jeg har nu tilmeldt mig som læser af din blog, så glæder jeg mig til at følge dine tanker!
  Mht. at hækle med stofstrimler, så er mit problem nok, at strimlerne er for tykke i forhold til nålen, og at jeg simpelthen faktisk ikke syntes, det bliver særligt pænt. SÅ er det svært at finde motivationen.

  SvarSlet
 4. Hej Bettina,
  Det var da en rigtig god idé at blogge om mad også. Jeg er selv helt ny i dette univers, og har endnu ingen abonnenter på min blandede landhandel af en blog om tøj til kvinden 40+, acryl-maleri, lidt mad og måske et par andre ting. Ved ikke rigtigt, hvordan man kommer videre, så søgte lidt og fandt din blog, som ser hyggelig ud :-)
  Venlig hilsen
  Karin

  SvarSlet
 5. Hej Karin
  Tja, jeg ved desværre heller ikke, hvordan man kommer videre, men nu er vi da to, der kan være læsere af hinandens blogge...det er da en start!
  Bettina

  SvarSlet