tirsdag den 26. februar 2013

Endnu en give away

Så deltager jeg endu en give away. Mon ikke, jeg snart får en chance for at vinde? I hvert fald glæder jeg mig til at se, om jeg er den heldige. Jeg deltager her:
http://madebyme-helena.blogspot.dk/2013/01/vind-et-gavekort-til-city-stoffer.html
Kig selv ind og vær med!

mandag den 25. februar 2013

Strikkeklubben

Så har jeg igen været i strikkeklubben på det lokale bibliotek. Jeg er i gang med et hækleprojekt, en stram, grå nederdel hæklet på langs i almindelige fastmasker, i ren uld. Der er et stykke vej igen, men heldigvis er det ikke så langsommeligt!

Det første billede er mit første forsøg, hæklet på tværs, men så har jeg bestemt, at det er pænere at hækle den på langs, så ...op med det hele og forfra igen!

På det andet billede kan du se teknikken tæt på. Jeg hækler kun i den bagerste del af lænken, hvorved der fremkommer en stribe på den modsatte side. Det er en effekt, jeg gerne vil have.



lørdag den 23. februar 2013

Deltager i min første give-away!

For første gang deltager jeg i en give away. Jeg ved slet ikke, om jeg kan finde ud af at gøre det rigtige, men jeg forsøger i hvert fald.
Jeg deltager her:Krea - mutti



Endelig færdig!

Jeg har jo skrevet, at jeg ikke får lavet særlig mange håndarbejdsting, selvom det er det, jeg helst vil og det, jeg gerne vil vise her på siden. Det bliver bare ikke til så meget. Jeg håber, bloggen her kan anspore mig lidt:-)
MEN jeg er faktisk lige blevet færdig med dette her:

Det var et rigtig langsommeligt arbejde, fordi jeg hele tiden skulle lukke af og slå op igen. Jeg ved ikke, om jeg ville gøre det igen? Men faktisk er det blevet rigtig lækkert. Det er valset ved 30 grader i vaskemaskinen sammen med et par comboybukser (tak til strikkeklubben for gode råd til det!), og nu er det lige præcist så lækkert og blødt, som jeg ville have det.
Længden er lidt kortere, end de andre, jeg har set her i blogland eller som opskriften siger, men det var altså den længde, jeg syntes, det skulle have!





fredag den 22. februar 2013

Walt Disney World, Orlando

En uforglemmelig tur til WDW i Orlando! Intet mindre. Vi var afsted i efteråret 2012, det var vores anden tur derover. Første gang var i 2011, da vi boede i New York grundet mit arbejde. Den gang var vi 'bare' os fire. I 2012 mødtes vi med min søster og hendes to piger (de bor i Beijing) samt min brors ene datter(Århus), og det var da en ren fest at være afsted igen.
Vil bare dele et par billeder, så kan du se mere ved at klikke på fanen øverst oppe.













Min ultimative favoritrejse!

Mine piger og jeg er vilde med Disney. Vi har været i Disneyland Paris masser af gange og i Walt Disney World, Orlando, to gange. Det har vi nu besluttet at dele med andre.
Vi har derfor lavet The Scandinavian Disneys, vores blog om Disneyparker, klik ind på den og se vores arbejde (som stadig er i gang): http://thescandinaviandisneys.wordpress.com/
Klik på fanen øverst oppe, så kommer du ind på vores blog!

Iphonecovers




Som jeg tidligere har skrevet, er det bare sjovt at designe covers til Iphone. Her er lidt flere:

Længsel...

Vinteren et stadig over os, selvom den langsomt trænges tilbage, og vi nu oplever lidt lysere morgener og aftener! Med vinteren følger også alle de mange rodfrugter, som jeg får gennem den lokale fødevareforening, jeg er medlem af. Der er mange, mange pastinakker, gulerødder, rødbeder, porrer og hvidkål. Somme tider længes jeg bare efter det her:







Vores dejlige frugt og grøntsager fra drivhuset.
En skøn portion salat med masser af hjemmedyrkede ting.
Dejlige tomater med smag!
Længes du ikke bare efter sol, sommer og masser af grønt fra haven?